ua en ru

"Укренерго" провело тендери на будівельно-монтажні роботи на загальну суму 2,35 млрд грн

ДП "НЕК "Укренерго" провело тендери на розробку робочої документації та будівельно-монтажні роботи за проектом реконструкції підстанцій "Західнокримська" та "Севастополь", а також за проектом будівництва підстанції "Західна" загальною сумою 2 млрд 350 млн 641 тис. 548 грн. Тендери виграло ПрАТ КП "Укренергомонтаж", повідомляє "Вісник державних закупівель".

Зокрема, "Укренергомонтаж" виграв тендер на розробку робочої документації, виконання будівельно-монтажних та пусконалагоджувальних робіт з постачання обладнання за проектом розширення та реконструкцій підстанцій 330 кВ "Західнокримська" та "Севастополь" на суму 1 млрд 078 млн 989 тис. 150 грн.

Також "Укренергомонтаж" виконає розробку робочої документації, будівельно-монтажні та пусконалагоджувальні роботи з постачанням обладнання на будівництві підстанції "Західна" на 1 млдр 260 млн 051 тис. 166 грн.

Крім того, підприємство виконає розробку робочої документації, будівельно-монтажні роботи і постачання обладнання на будівництво 40-квартирного чотирьохповерхового житлового будинку в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області на 11 млн 601 тис. 232 грн.

Читайте також: Стартувало будівництво ЛЕП "Рівненська АЕС - ПС "Київська" вартістю 415 млн євро