ua en ru

"Український фронт" планує приєднатися до переговорів між опозицією і владою

Створений сьогодні в Харкові всеукраїнський громадський союз "Український фронт" має намір приєднатися до переговорного процесу, який відбувається сьогодні між опозицією і чинною владою.

Створений сьогодні в Харкові всеукраїнський громадський союз "Український фронт" має намір приєднатися до переговорного процесу, який відбувається сьогодні між опозицією і чинною владою. Про це на Всеукраїнському зльоті керівників первинних партійних організацій ПР заявив голова Харківської облдержадміністрації, голова ХОО ПР Михайло Добкін, повідомляє прес-служба Харківської обласної організації ПР.

"Ми хочемо приєднатися до переговорного процесу, який відбувається сьогодні між опозицією і чинною владою, на правах тих, хто буде представляти альтернативну точку зору. Буквально нещодавно представники "Правого сектору" заявили про своє бажання вступити в переговорний процес. Я думаю, що вони мають на це право, представляючи певну частину населення, але точно таке ж право має і знову створена організація. Це необхідно для того, щоб весь спектр поглядів та інтересів нашої держави на цих переговорах був представлений", - підкреслив він.