ua en ru

"Удар" в новій Раді не буде створювати коаліцію з ПР, - Кличко

Партія "Удар" ніколи не співпрацювала з Партією регіонів і ні в якому разі не вступатиме в коаліцію з партією влади та її сателітами. Про це заявив лідер "Удару" Віталій Кличко під час поїздки в Черкаську область, передає пресс-служба партії.

За словами Кличка, формування коаліції у новому парламенті відбуватиметься навколо ідей та програмних цілей, які у Партії регіонів кардинально відрізняються від позицій "Удару".

"Ми є основною альтернативою сьогоднішній владі. Ми ніколи не співпрацювали і не намагаємося співпрацювати з Партією регіонів. Ми пропонуємо і дотримуємося зовсім інших принципів і критеріїв в українській політиці. А з партією, яка показала своє справжнє обличчя, і сьогодні задовольняє інтереси купки олігархів, ми не будемо співпрацювати ні за яких умов", - наголосив Кличко.

Читайте також: Новообраний парламент почне роботу 17 грудня

Водночас лідер "Удару" наголосив, що у Верховній Раді наступного скликання повинна бути створена демократична більшість.

"Ми сподіваємося, що зможемо створити демократичну більшість з політичними силами, які прагнуть демократичного шляху розвитку України. У цьому напрямку ми сьогодні працюємо", - сказав політик.

Відзначимо, "Удар" покищо не поспішає погоджуватися на пропозицію "Батьківщини" щодо підписання угоди про об'єднання демократичних сил в новому парламенті.

Нагадаємо, вибори народних депутатів України відбудуться 28 жовтня 2012 р.