ua en ru

"У мене немає страху перед "Барселоною", - Мануель Пеллегріні

Наставникові "Манчестер Сіті" Мануелю Пеллегріні все одно, на якій стадії Ліги чемпіонів зустрічатися з європейськими грандами.

Наставникові "Манчестер Сіті" Мануелю Пеллегріні все одно, на якій стадії Ліги чемпіонів зустрічатися з європейськими грандами.

"Я в захваті, тому що сходяться дві хороші команди. Це добре для уболівальників, добре для кожного. Я люблю футбол, люблю хороші матчі. У мене немає ніякого страху перед "Барселоною", тому що наша команда повинна розвивати свій характер, щоб грати проти дуже, дуже важливих команд - будь це 1/8 фіналу або чвертьфінал. Я сподіваюся побачити дуже хороший матч у вівторок і сподіваюся на нашу перемогу.

Неможливо уникати "Барселону", "Реал" або "Баварію", якщо ти хочеш продовжувати свої виступи в Лізі Чемпіонів. Одного разу тобі доведеться зіграти проти них. Ми граємо проти них в 1/8 фіналу, тому подивимося, що нам вдасться", - цитує Пеллегріні Eurosport.

Також Пеллегріні розповів про шанси зіграти проти "Барселони" хавбека Фернандіньо і нападаючого Серхіо Агуеро.

"Агуеро немає в заявці. Ми подивимося, чи буде він готовий до суботи, але це теж може виявитися складно. У Фернандіньо є шанс. Він у заявці. Ми подивимося завтра, чи зможе він вийти в старті, але він працював без будь-яких проблем", - сказав тренер "Сіті".