ua en ru

Для понад 217 тис. одинадцятикласників в школах пролунали останні дзвоники, - МОН

Для понад 217 тис. одинадцятикласників в школах пролунали останні дзвоники, - МОН Фото: останній дзвоник

Серед цьогорічних випускників понад 13 тис. школярів з Донбасу

Цього року останній дзвоник пролунав для понад 217 тис. випускників одинадцятих (дванадцятих) класів та майже 337 тис. дев'ятикласників денних загальноосвітніх навчальних закладів України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України (МОН).

"За оперативною інформацією, наданою департаментами освіти і науки Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій, на території Донецької області, що контролюється українською владою, станом на 25 травня 2015 р. кількість випускників 11 класу складає 9 524 осіб, 9 класу - 13 379 осіб. На території Луганської області, що контролюється українською владою, станом на 26 травня 2015 р. випускників 11 класу - 3 700 осіб, 9 класу - 5 745 осіб", - йдеться в повідомленні.

Зі Святом останнього дзвоника випускників, вчителів, учнів та їх батьків привітав Міністр освіти і науки України Сергій Квіт. Очільник міністерства звернувся до цьогорічних випускників шкіл з побажанням успішно впоратися з випробуваннями, зробити правильний вибір життєвого шляху та виправдати надії і сподівання педагогів та батьків.

Також Сергій Квіт подякував учителям за щоденну плідну працю, терпіння та віру в майбутнє своїх вихованців, привітав усіх школярів із закінченням навчального року та побажав добре відпочити і набратися сил для нових відкриттів і досягнень у навчанні.

Нагадаємо, в ЛНР збирають інформацію про бажаючих вступати в українські вузи.