ua en ru

"Свобода" вважає звільнення МінАП поступкою влади

ВО "Свобода" вважає поступкою влади звільнення активістами будівлі Міністерства аграрної політики та продовольства України.

ВО "Свобода" вважає поступкою влади звільнення активістами будівлі Міністерства аграрної політики та продовольства України. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат "Свободи" Ігор Мірошниченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Звільнення Міністерства АПК було узгодженим рішенням трьома фракції опозиції, ми взяли його вчора на нараді Ради Майдану. Ми засідали дві години в Будинку профспілок і надалі ми ні кому не дамо права не виконувати рішень Ради Майдану. Там немає жодної стрілянини, люди "Спильної справи" захопили МінАПК, не погодивши з нами це. Ми, звільнивши це міністерство, показали владі, що готові йти на такі несуттєві поступки", - заявив нардеп.

Мірошниченко додав, що переговори з підготовки проекту закону про амністію тривають: "Влада у відповідь на наші дії, як ми бачимо, не хоче йти на поступки. Зараз подивимося, чи буде прийнятий закон, але переговори дуже складні".