ua en ru

"Сильна Україна" анонсувала початок антикорупційного проекту

Партія Сергія Тігіпка "Сильна Україна" хоче зробити свій вагомий внесок у боротьбу з корупцією і приступає до реалізації свого антикорупційного проекту, покликаного допомогти людям, які стикаються з цим негативним явищем у своєму житті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Сильна Україна" сподівається на реальне втілення прийнятих парламентом 7 жовтня антикорупційних законів. Не можна дозволити і цим документам стати черговими красивими деклараціями, не підлягають виконанню, як це було багато років з іншими антикорупційними законами. Ці документи повинні реально діяти", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі повідомили, що "Сильна Україна" виступає зі своєю антикорупційної ініціативою і в рамках проекту починає збирати інформацію від громадян та бізнесу про будь-які факти корупції на всіх рівнях. Зокрема, поділитися інформацією про факти корупції, в тому числі і анонімно, можна за допомогою спеціальної форми на сайті партії "Сильна Україна".

Наголошується, що всі заяви будуть розглянуті в найкоротші терміни.

"За зібраними фактами депутати партії "Сильна Україна" усіх рівнів будуть писати депутатські запити, і домагатися відповідальності осіб, що вимагають хабарі та порушують антикорупційне законодавство. Після того, як реально запрацює Національне бюро з питань боротьби з корупцією, всі факти вимагання хабарів також будуть передаватися в цей орган. Зі свого боку «Сильна Україна» буде слідкувати, щоб ця інституція не ігнорувала реальні факти здирництва, а викриті в корупції недобросовісні чиновники понесли відповідальність.", - йдеться в повідомленні.