ua en ru

"Шахтар" зробив пропозицію "Динамо" (Київ) про перехід Хачеріді

Керівництво футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) зробило офіційну пропозицію ФК "Динамо" (Київ) з придбання Євгена Хачеріді. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

"Клуб запропонував за футболіста 12 млн євро. За наявною в мене інформацією, Євген готовий перейти до ФК "Шахтар", - йдеться в повідомленні.

Хачеріді виступає на позиції центрального захисника в "Динамо" від січня 2008 р. У жовтні 2009 р. дебютував у складі національної збірної України з футболу у відбірковому матчі на ЧС-2010 проти збірної Англії. Минулого сезону центрбек збірної України взяв участь у 23-х матчах УПЛ, а в поточному сезоні встиг вийти в усіх чотирьох турах на полі, в тому числі й у поєдинку проти "Шахтаря" цими вихідними.

Нагадаємо, минулої неділі в рамках чемпіонату України донецький "Шахтар" вдома обіграв столичне "Динамо" з рахунком 3:1.

Раніше в липні повідомлялося про те, що ФК "Шахтар" (Донецьк) оформив із 22-річним аргентинцем Факундо Феррейрою контракт терміном на 5 років. Трансферна вартість нападника, який раніше виступав за аргентинський "Велес Сарсфілд", склала 9 млн дол.

Додамо, що, згідно з даними соцдослідження Research & Branding Group, "Шахтар" є найпопулярнішим клубом України.