ua en ru

"Рома" в Мілані зіграла внічию

"Мілан" двічі зрівнював рахунок і домігся нічиєї у домашньому поєдинку з "Ромою", яка досі не зазнала жодної поразки в серії А.

"Мілан" двічі зрівнював рахунок і домігся нічиєї у домашньому поєдинку з "Ромою", яка досі не зазнала жодної поразки в серії А.

На 13-й хвилині Маттіа Дестро, отримавши пас від Кевіна Стротмана, вивів гостей вперед. Для форварда "Роми" цей гол став другим у другому матчі, проведеному після довгого перебування в лазареті. "Мілан", який більшу частину часу грав "другим номером", відновив рівновагу на кінець півгодини гри. Крістіан Сапата, відгукнувшись на скидку Саллі Мунтарі, головою спрямував м'яч у сітку.

На початку другого тайму господарі знову опинилися в ролі наздоганяючих. Воротар Габріел збив у штрафному Жервіньо, і арбітр показав на "точку". Строотман холоднокровно реалізував пенальті. Адем Ляйіч міг збільшити перевагу столичного клубу, але в останній момент під м'яч кинувся Урбі Емануелсон. Не використав хороший момент півзахисник Майкл Бредлі, який не зумів з вигідної позиції вразити ціль з "другого поверху".

"Рома" дорого заплатила за втрачені можливості. На 77-й хвилині Мунтарі обігрався з Маріо Балотеллі і пробив Моргана Де Санктіса. Команда Руді Гарсії була в кроці від першої поразки в сезоні, коли Балотеллі, отримавши прострільну передачу від Ріккардо Монтоліво, вийшов на ударну позицію, однак удару форварда червоно-чорних не вистачило точності. Тепер "джаллороссі" на п'ять очок відстають від лідируючого в турнірній таблиці "Ювентуса", а "Мілан" піднявся на десяте місце.

Нагадаємо, що раніше "Ліверпуль" розгромив у Лондоні "Тоттенхем", "Атлетіко" обіграв "Валенсію", а "Ювентус" влаштував розгром

Використані матеріали УЄФА