ua en ru

"Реал" програв в Севільї, а "Мілан" переміг "Фіорентину" в гостях

На футбольних полях Європи відбулися поєдинки чергових турів національних топ-чемпіонатів. Матчі проходили 26 березня.

На футбольних полях Європи відбулися поєдинки чергових турів національних топ-чемпіонатів. Матчі проходили 26 березня.

Іспанія

"Реал" після матчу з "Барселоною" втомився, що позначилося в поєдинку з "Севільєю". Хоча вже на 14 хвилині Роналду виконав штрафний, м'яч зачепив захисника і влетів у ворота. Дуже швидко "Севілья" зрівняла рахунок - Рейес віддав на хід Бекке і той пробив Лопеса. У другому таймі Бекке зробив дубль після пасу Ракітіча з флангу.

Місце "Реала" на вершині таблиці зайняв мадридський "Атлетіко". "Матрацники" зуміли мінімально здолати вдома "Гранаду" зусиллями Кости, який головою переправив м'яч у ворота після подачі з кутового.

Обійшла "Реал" і "Барселона", яка розгромила вдома "Сельту". На старті поєдинку Неймар замкнув простріл від Санчеса. Потім Мессі пройшов оборону суперника і подвоїв перевагу. А третій гол забив знову Неймар, який зліва увійшов у штрафну і точно пробив повз голкіпера. До нещастя "Барси", в першому таймі серйозну травму отримав воротар Вальдес, якому доведеться лікуватися найближчі 6 місяців.

Італія

На подив усіх, перемогу в гостях у "Фіорентини" відсвяткував "Мілан". У першому таймі Мексес добив м'яч у ворота після удару Балотеллі. А в другій половині вже сам Маріо відзначився голом, класно пробивши зі штрафного.

7 хвилин знадобилося Карлосу Тевесу, щоб принести перемогу "Ювентусу" над "Пармою". На 25 хвилині він прорвався по правому флангу в штрафну і точно пробив, а на 32-й він добив м'яч у ворота після сейва голкіпера після удару Відаля. В середині другого тайму гостям вдалося один гол забити - Молінаро сильним ударом з лінії штрафного встановив фінальний рахунок на табло.