ua en ru

"Промінвестбанк" розмістив на ПФТС облігації на 500 млн грн

ПАТ "Промінвестбанк" завершив розміщення іменних процентних облігацій серії В, обсягом 500 тис. штук, номінальною вартістю кожної - 1 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба банку.
Облігації ПАТ Промінвестбанк у повному обсязі розміщені на Фондовій біржі "ПФТС".
Термін обігу облігацій серії В - 2 роки, оферти не передбачені. Процентна ставка встановлена ​​незмінною для всіх процентних періодів і становить 14% річних. Початок погашення паперів намічено на 25 лютого 2013 р.
Фінансові ресурси, залучені від продажу облігацій, будуть спрямовані на збільшення кредитно-інвестиційного портфеля банку.
Також 28 березня почалося розміщення облігацій серії С на суму 500 млн грн. Серія С буде обертатися 3 роки з річними офертами, при цьому для облігацій цієї серії на перший-четвертий процентні періоди встановлена ​​купонна ставка в розмірі 13% річних.
У обігу на фондовому ринку також знаходяться облігації ПАТ "Промінвестбанк" серії А з трирічним періодом обігу, на загальну суму 500 млн грн. 25 березня 2011 р. облігації серії А і серії В ПАТ "Промінвестбанк" включені в лістинг фондової біржі ПФТС.