ua en ru

"Приватбанк" обмежив зняття коштів в банкоматах до 1 тис. грн на день

У "Приватбанку" введені тимчасові обмеження на зняття готівки в банкоматах. Зокрема фізособи і юрособи мають право на зняття коштів у банкоматах до 1 тис. грн у день

У "Приватбанку" введені тимчасові обмеження на зняття готівки в банкоматах. Зокрема фізособи і юрособи мають право на зняття коштів у банкоматах до 1 тис. грн у день, повідомляє прес-служба банку.

Крім того, для фізосіб і юросіб тимчасово не доступні як готівкові, так і безготівкові кредитні кошти.

Картки інших банків у банкоматній мережі "Приватбанку" обслуговуються у всіх регіонах України, окрім Криму.

Безготівкові перекази і розрахунки картками у торговельній мережі проводяться без обмежень.

"В умовах геополітичної нестабільності й численних провокацій у ряді регіонів України з боку зовнішніх сил, обмеження отримання готівки дозволить отримати вільний доступ до готівкових всім клієнтам, незалежно від розміру доходів і заощаджень. Також тимчасове обмеження готівкового обороту необхідно для припинення отримання коштів в Україні силами, що працюють на дестабілізацію ситуації", - зазначив перший заступник голови правління "Приватбанку" Олег Гороховський.

Як зазначили в банку, всі його банкомати регулярно інкасуються за звичайним графіком. У банку створено достатній запас готівкових коштів для забезпечення роботи в режимі пікових навантажень. Обмеження не поширюються на безготівкові розрахунки за картками за рахунок особистих коштів, наголошується в повідомленні.