ua en ru

"Приладобудівний завод ім. Шевченка" у першій декаді лютого продасть свого майна на 3,5 млн грн

Згідно з планом санації "Приладобудівного завода ім. Шевченка", розрахунок зі співробітниками підприємства відбуватиметься головним чином за рахунок продажу майна заводу. Найближчим часом планується продати кілька об'єктів на загальну суму 3,5 млн грн. Про це в ході прес-конференції 1 лютого повідомив начальник управління промисловості, транспорту і зв'язку Харківської облдержадміністрації Юрій Гуренко.
"План санації затверджувався півроку, і підписаний він був тільки в листопаді. 30 січня були проведені конкурсні торги на 4 об'єкти загальною вартістю 1,7 млн грн. Очікується ще в першій декаді лютого продаж на 3,5 млн грн", - повідомив Ю.Гуренко.
За його словами, на даний момент завдання обласної адміністрації полягає в тому, щоб допомогти заводу із замовленнями. Наразі портфель замовлень підприємства на 2011 р. становить 23 млн грн. Також вже заплановано кілька великих замовлень від ВАТ "Турбоатом" на 2012 р. Крім цього розглядається питання про виробництво на заводі світлофорів та електронних книг.