ua en ru

"Правий сектор" побоюється терактів з боку ФСБ за підтримки МВС України

"Правий сектор" побоюється терактів з боку Федеральної служби безпеки Росії (ФСБ) за підтримки Міністерства внутрішніх справ України.

"Правий сектор" побоюється терактів з боку Федеральної служби безпеки Росії (ФСБ) за підтримки Міністерства внутрішніх справ України. Про це йдеться в повідомленні центрального штабу організації в Facebook.

"Ми з декількох джерел отримали оперативну інформацію про те, що в найближчому часі не виключено проведення низки терористичних актів, спрямованих на очорнення "Правого сектору" та інших силових структур Майдану, сіяння паніки в суспільстві, наростання сепаратистських тенденцій і створення базису для розширення репресій. Ці теракти можуть бути вчинені агентурою ФСБ щодо можливої підтримки окремих представників МВС України", - йдеться в повідомленні.

У той же час, "Правий сектор" офіційно заявив, що сам не готує ніяких терористичних актів.

"Сама думка про використання терактів, під час яких могли б постраждати невинні люди, для нас є неприпустимою. При чому мова йде не тільки про неетичність таких "методів боротьби", але і про те, що вони не мають нічого спільного зі стратегією Національної революції", - зазначили в організації.