ua en ru

"Правий сектор" ініціює створення трибуналу "Небесної сотні" для пошуку та покарання винних у розстрілі евромайдановцев

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош ініціює створення трибуналу "Небесної сотні" для пошуку та покарання винних у розстрілі евромайдановцев.

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош ініціює створення трибуналу "Небесної сотні" для пошуку та покарання винних у розстрілі євромайдановців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби організації "Правий сектор".

"Ніхто не забутий і ніщо не забуте. Саме тому лідер партії "Правий сектор", кандидат у Президенти України Дмитро Ярош виступає з ініціативою створення трибуналу "Небесної сотні". Якщо посадові особи нездатні знайти винних у вбивствах...то це зробимо ми. Ким би не були злочинці, де б вони не ховалися - ми знайдемо їх. Для цього ми використовуємо всі свої зусилля, зв'язку і джерела інформації", - йдеться в повідомленні.

"Правий сектор" розкритикував бездіяльність нинішньої влади щодо затримання винних у загибелі "Небесної сотні".

"За цей місяць ті, хто повинен це робити, і відповідні структури, не зробили нічого, щоб притягнути до відповідальності і покарати тих, хто віддав злочинний наказ стріляти в свій народ, і тих, хто цей наказ виконував", - додали в прес-службі.