ua en ru

"Пиво-безалкогольний комбінат "Славутич" перейменовано в "Карлсберг Україна"

ПАТ "Пиво-безалкогольний комбінат "Славутич" завершило процес юридичного перейменування в ПАТ "Карлсберг Україна", повідомляє прес-служба компанії.

"Зміна юридичної назви акціонерного товариства стала останнім кроком в процесі довгострокової інтеграції нашої компанії в міжнародну групу Carlsberg. Ще рік тому, в рамках вищезгаданого процесу, були змінені всі зовнішні ідентифікатори компанії - адреса електронної пошти, веб-сайт, корпоративна атрибутика, а також позиціонування серед споживачів і клієнтів. Сьогодні ж усі ці зміни отримали документальне підтвердження", - зазначила директор з юридичних питань компанії Carlsberg Наталія Бондаренко.

Відзначимо, що до складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У компанії працює близько 3,5 тис. чоловік. У портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої торгових марок "Славутич", "Львівське", Tuborg, "Балтика", Carlsberg, Holsten, Corona, Negra Modelo, "Арсенал", "Хмільне", "Квас Тарас" , Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Читайте також: Консолідований чистий прибуток данської Carlsberg в II кварталі 2012 р. збільшився на 63% - до 450 млн євро