ua en ru

"Ощадбанк" в 2012 р. компенсував вкладникам Сбєрбанку СРСР більше 4,5 млрд грн

Установи "Ощадбанку" в 2012 р. провели компенсаційні виплати 5,3 млн вкладників і спадкоємців вкладників Сбєрбанку СРСР на загальну суму понад 4,5 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба "Ощадбанку".

Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 23 квітня 2012 р. №346, 25 грудня ц.р. "Ощадбанк" завершив проведення компенсаційних виплат вкладникам, дані про яких внесені до "Реєстру вкладників заощаджень громадян" до 1 січня 2012 р. і які не отримали протягом 2008 р. компенсаційні кошти.

"У той же час, "Ощадбанк" продовжує реєстрацію вкладників Сбєрбанку колишнього СРСР, дані про яких не були внесені до "Реєстру вкладників заощаджень громадян", а також актуалізацію вкладників, дані про яких були внесені в цей реєстр і які отримали в 2008 р. компенсацію в повному обсязі. Реєстрація та актуалізація цих категорій вкладників не обмежена в часі, тобто пройти реєстрацію і актуалізацію вкладники зможуть і в наступному році. Отримати компенсацію вони зможуть не раніше 2013 р., в разі ухвалення відповідної постанови Кабінету міністрів України", - наголошується в заяві "Ощадбанку".

Читайте також: У держбюджеті-2013 закладені кошти на виплату компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР, - Азаров