ua en ru

"Народний мер" Слов'янська заявив, що після подій в Маріуполі, замість взяття в полон, українських військових будуть знищувати

Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив, що після подій 9 травня у Маріуполі представники "Донецької народної республіки" замість взяття в полон українських військових їх будуть знищувати

Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив, що після подій 9 травня у Маріуполі представники "Донецької народної республіки" ,замість взяття в полон, українських військових будуть знищувати, передає радіо "Свобода".

"У нас була негласна домовленість, що ми не відкриваємо вогонь на ураження по солдатам строкової армії. Після того, як з мовчазної бездіяльності бійців 95-ї десантної бригади були розстріляні мирні жителі, ми вирішили - тепер все, полонених брати не будемо, будемо валити всіх", - сказав він.

"Будемо тепер просто нещадно знищувати. Розмовляти з ними ніхто не буде ... Чим жорсткіше ми будемо ставитися до них, тим швидше вони почнуть нас поважати", - додав він.

Крім цього, Пономарьов озвучив умови для переговорів з Києвом.

"Ми озвучили свої умови: виведення військ, обмін військовополоненими", - сказав Пономарьов.