ua en ru

"Народний контроль" виявив чергові порушення в роботі столичних супермаркетів, - "Украінський вибір"

30 березня група активістів проекту «Народний контроль», учасники громадського руху «Український вибір», провели черговий рейд по супермаркетах міста Києва, відвідати десять закладів торгівлі. Про це повідомляє прес-служба «Українського вибору».

«В один з них вони прийшли вже не вперше. Цей магазин не один раз попадався на тому, що на його прилавках були виставлені прострочені та неякісні товари. Озброївшись відеокамерою, активісти вирушили в проштрафився супермаркет. На подив представників «Народного контролю», стан справ у цьому магазині навіть погіршився. Кількість прострочення не вмістилося навіть у двох великих візках. Активіст «Українського вибору» Андрій Мартинюк пред'явив представнику адміністрації магазину неякісні товари і дав зрозуміти, що усних зауважень більше не буде», - сказано в повідомленні «Українського вибору».

За словами учасника проекту «Народний контроль» Михайла Шаркова, боротьба за наведення порядку в супермаркетах буде продовжуватися. «Про успіхи та проведені заходи зобов'язуємося тримати всіх в курсі», - підкреслив активіст «Українського вибору».