ua en ru

"Нафтогаз" завершив будівництво чотирьох газопроводів вартістю 21 млн грн у Тернопільській обл

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" завершила будівництво та ввела в експлуатацію чотири об'єкта газифікації у Кременецькому районі Тернопільської області, інвестиції в будівництво яких склали понад 21 млн грн. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, введено в експлуатацію: підвідний газопровід до с. Розтоки (довжина - 6,03 км, будуть газифіковані 840 жителів), підвідний газопровід до с. Крутнив (довжина - 3,05 км, будуть газифіковані 1 тис. 246 жителів), підвідний газопровід до с. Лопушне (довжина - 3,3 км, будуть газифіковані 1 тис. 050 жителів) і газопровід до с. Радомиль (довжина - 7,8 км, газифіковані 1 тис. 596 жителів).

Крім того, 29 травня також був введений в експлуатацію підвідний газопровід високого тиску від автоматизованої газорозподільної станції (АГРС міста) Дубровиця в села Сілець і Ясинець Дубровицького району Рівненської області.

НАК "Нафтогаз України" - провідне підприємство паливно-енергетичного комплексу України, одна з найбільших компаній країни. Компанія здійснює повний цикл операцій з розвідки та розробки родовищ, експлуатаційного і розвідувального буріння, транспортування і зберігання нафти і газу, постачання природним і зрідженим газом споживачів. Чистий збиток НАК "Нафтогаз України" за I квартал 2012 р. зріс у 2,9 рази і склав 4 млрд 149 млн 208 тис. грн проти збитку в 1 млрд 412,8 млн грн в 2010 р.