ua en ru

"Нафтогаз" розраховує, що Шебелинський ГПЗ продовжить роботу в 2011 р. після переходу на стандарти палива "Євро-4", - Є.Бакулін

"Нафтогаз" розраховує, що Шебелинський ГПЗ продовжить роботу в 2011 р. після переходу на стандарти палива "Євро-4". Про це журналістам заявив голова правління "Нафтогазу" Євген Бакулін, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми знайдемо варіанти, яким чином (продовжити роботу), вони є завжди. Коли можна завозити якісь компоненти для вирішення даної проблеми", - заявив Є.Бакулін.
Він також зазначив, що зараз розробляється план реконструкції Шебелинського ГПЗ, який, зокрема, передбачає впровадження установок гідроочищення і ізомеризації. При цьому він не уточнив обсяги інвестицій, необхідних для модернізації заводу, заявивши, що це залежить від вибору технічних засобів.
Нагадаємо, що Шебелинський ГПЗ входить до структури дочірньої компанії "Нафтогаз" "Укргазвидобування". Завод займається виробництвом нафтопродуктів з газового конденсату, випускає бензин марки А-92, А-95 і дизельне паливо.