ua en ru

"МТС-Україна" домовилася з оператором "Тримоб" про роумінгу в Криму

Мобільний оператор "МТС Україна" повідомляє про успішне завершення переговорів про технічний роумінг в мережі оператора "Тримоб".

Мобільний оператор "МТС Україна" повідомляє про успішне завершення переговорів про технічний роумінг в мережі оператора "Тримоб". Про це йдеться в повідомленні прес-служби "МТС-Україна".

Компанія повідомляє, що обслуговування абонентів "МТС Україна" буде організовано на основі технічного роумінгу у мережі "Тримоб". Очікується, що 11 серпня роумінг запрацює в Севастополі, а 12 серпня, після завершення технічного тестування - по всій території Криму.

Обслуговування абонентів здійснюється у відповідності з універсальним тарифом для абонентів "МТС-Україна", чинним на території півострова в мережах інших операторів. Мобільний оператор стверджує, що умови цього тарифу максимально наближені до умов тарифів, якими кримські абоненти користувалися раніше.

Нагадаємо, 7 серпня компанія "МТС-Україна" відновила надання послуг зв'язку абонентам Криму на основі одностороннього технічного роумінгу в мережі оператора "К-Телеком".