ua en ru

"Майдан" затвердив звернення до Сенату США, що містить список чиновників для санкцій

Рада народного об'єднання "Майдан" затвердив звернення до Сенату США на засідання комітету з міжнародних справ 15 січня.

Рада народного об'єднання "Майдан" затвердив звернення до Сенату США на засідання комітету з міжнародних справ 15 січня. Екс-міністр закордонних справ України Борис Тарасюк повезе до Вашингтону текст звернення, в якому також міститься список чиновників для санкцій, написав у своєму Facebook один з комендантів Євромайдану, народний депутат від фракції "Батьківщина" Арсен Аваков.

"Тільки що Рада народного об'єднання "Майдан", на виконання рішення вчорашнього Віче прийняла рішення та затвердила текст звернення до Сенату США на засіданні комітету з міжнародних справ 15 січня. Борис Тарасюк пощастить у Вашингтон текст звернення, імена чиновників на санкції. Повний текст буде оприлюднено офіційно. Я зараз лише зазначу, що в списку на санкції крім київських чиновників включені Кернес і Добкін", - зазначив Аваков.

Нагадаємо, в Сенаті США у середу, 15 січня 2014 р., відбудуться слухання з приводу України. Згідно з повідомленням, головувати на слуханні буде сенатор Роберт Менендес. Час початку слухань 14:00 за місцевим часом (21:00 за київським часом). З засідання буде вестися пряма трансляція.

Звернемо увагу, представником Євромайдану на слуханнях в Сенаті стане нардеп від "Батьківщини" Борис Тарасюк.

Відзначимо, раніше на розгляд Сенату була внесена резолюція, в якій пропонується ввести візові обмеження і заморозити активи для осіб, відповідальних за насильство проти учасників мирних акцій в Україні.