ua en ru

"Ліверпуль" продовжив контракт з Луїсом Суаресом

"Сподіваюся, я зможу добиватися бажаного, завойовуючи трофеї", - сказав кращий бомбардир прем'єр-ліги Луїс Суарес, який уклав нову угоду з "Ліверпулем".

"Сподіваюся, я зможу добиватися бажаного, завойовуючи трофеї", - сказав кращий бомбардир прем'єр-ліги Луїс Суарес, який уклав нову угоду з "Ліверпулем".

Уругвайський нападник Луіс Суарес уклав нову довгострокову угоду з "Ліверпулем".

П'ятиразовий володар Кубка європейських чемпіонів продовжив контракт з Суаресом, який демонструє чудову гру, відбувши в кінці вересня десятиматчевую дискваліфікацію, яку він отримав під завісу минулого сезону. В останніх трьох матчах прем'єр-ліги 26-річний форвард забив вісім м'ячів і тим самим довів свій бомбардирський рахунок до 17 голів в 11 зустрічах. Термін попередньої угоди уругвайця з "Ліверпулем" повинен був закінчитися влітку 2016 року.

"У нас чудові гравці, і команда весь час росте і розвивається, - сказав Суарес, який перейшов в мерсисайдский клуб з "Аякса" в 2011 році. - Сподіваюся, я зможу грати в "Ліверпулі" на найвищому рівні і домагатися бажаного, завойовуючи з командою трофеї. Моя мета полягає в тому, щоб допомогти команді вийти на цей рівень як можна швидше".

"Це чудові новини для кожного, хто причетний до клубу: для нашої команди, власників і, найголовніше, для вболівальників, - цитує тренера "Ліверпуля" Брендана Роджерса сайт УЄФА. - Луїс - футболіст світового класу, і його послуги повинні відіграти ключову роль у тому, чого ми намагаємося досягти".

Якщо команді Роджерса вдасться перемогти завтра "Кардіфф Сіті", то вона змістить з першого місця в чемпіонаті Англії "Арсенал", який свій наступний матч у прем'єр-лізі проведе тільки в понеділок.