"Кременчукм'ясо" за 7 місяців 2014 р. зменшило виробництво ковбасних виробів на 7,5% - до 7,4 тис. т

П'ятниця 08 серпня 2014 21:43
ПАТ "Кременчукм'ясо" в січні-липні 2014 р. порівняно з відповідним періодом 2013 р. зменшило виробництво ковбасних виробів на 7,5% - до 7 тис. 414 т.

ПАТ "Кременчукм'ясо" в січні-липні 2014 р. порівняно з відповідним періодом 2013 р. зменшило виробництво ковбасних виробів на 7,5% - до 7 тис. 414 т. Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

При цьому повідомляється, що обсяг виробництва напівфабрикатів в січні-липні 2014 р. збільшився на 3,7% - до 596 т.

Нагадаємо, "Кременчукм'ясо" виробляє 220 найменувань різних ковбасних виробів, копченостей і близько 100 видів м'ясних напівфабрикатів під торговою маркою "Фарро", продає продукцію на внутрішньому ринку та у всіх регіонах України.

"Кременчукм'ясо" в 2013 р. збільшило виробництво ковбасних виробів на 2,5%, або на 345 тонн порівняно з 2012 р. - до 14,058 тис. т. Обсяг виробництва напівфабрикатів в 2013 р. склав 1,024 тис. т, що на 0,1% менше, ніж у 2012 р.

Читайте РБК-Україна в Google News

On Top
Продовжуючи переглядати RBC.UA Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie. Ознайомитися
Погоджуюся