ru ua

"Кременчукм'ясо" в 2013 р. збільшило виробництво ковбасних виробів на 2,5% - до 14 тис. т

ПАТ "Кременчукм'ясо" (Кременчук, Полтавська обл.) в 2013 р. порівняно з 2012 р. збільшило виробництво ковбасних виробів на 2,5%, - до 14 тис. т.

ПАТ "Кременчукм'ясо" (Кременчук, Полтавська обл.) в 2013 р. порівняно з 2012 р. збільшило виробництво ковбасних виробів на 2,5%, - до 14 тис. т. Про це сказано в повідомленні підприємства, передає кореспондент РБК-Україна.

За їх даними, обсяг виробництва напівфабрикатів в 2013 р. склав 1,024 тис т, що на 1 тонну, або на 0,1% менше, ніж у 2012 р.

Нагадаємо, "Кременчукм'ясо" виробляє 220 найменувань різних ковбасних виробів, копченостей і близько 100 видів м'ясних напівфабрикатів під торговою маркою "Фарро", продає продукцію на внутрішньому ринку та у всіх регіонах України.

ПАТ "Кременчукм'ясо" (Кременчук, Полтавська обл.) за 2011 р. порівняно з 2010 р. збільшив обсяги виробництва в порівняних цінах на 10,6% - до 498,5 млн. грн.