ua en ru

"Кредит-Рейтинг" в червні 2010 р. надав 8 кредитних рейтингів, 11 рейтингів - відкликані

Агентство "Кредит-Рейтинг" в червні 2010 р. присвоїло 8 кредитних рейтингів і 1 рейтинг надійності депозитів, підвищив 9 кредитних рейтингів, знизив 10 рейтингів, прогнози 34 рейтингів змінено, 12 рейтингів призупинено, 11 рейтингів відкликано, а також підвищений 1 рейтинг надійності депозитів і 1 рейтинг надійності депозитів відкликаний. Про це повідомляє прес-служба агентства.
Зокрема, рейтинг позичальника в муніципальному секторі підвищений довгостроковий кредитний рейтинг м.Енергодар з рівня uaА до рівня uaА +. Прогноз рейтингу - стабільний.
Рейтинги позичальників у фінансовому секторі: ПАТ "ПУМБ" (м. Донецьк) - підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaА. Прогноз рейтингу - стабільний; ТОВ "БМ Банк" (м. Київ) - підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaВВВ +. Прогноз рейтингу - стабільний; ТОВ КБ "Фінансова ініціатива" (м. Київ) - підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВ + до рівня uaВВВ-. Прогноз рейтингу - стабільний; ВАТ "Кредобанк" (м. Львів) - підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaВВВ +. Прогноз рейтингу - стабільний.
У рейтингах боргових інструментів у фінансовому секторі: Донецькій міській раді - визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaАА запланованому випуску відсоткових облігацій (серія F) на загальну суму 60 млн грн терміном обігу до 31 грудня 2015 р. Прогноз рейтингу - стабільний; Енергодарській міській раді - підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску відсоткових облігацій на суму 10 млн грн терміном обігу 5 років з рівня uaА до рівня uaА +. Прогноз рейтингу - стабільний, Запорізькій міській раді - визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaАА-запланованому випуску відсоткових облігацій (серії I, J) на загальну суму 25 млн грн терміном обігу до 31 грудня 2013 р. Прогноз рейтингу - стабільний.
У корпоративному секторі: ТОВ "НВЦ "ТОР" (м. Київ) - знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних дисконтних облігацій (серія А) на суму 20 млн грн з рівня uaВВ до рівня uaB з прогнозом негативний; ТОВ "Грані" (м. Одеса) - знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А, В) на суму 59,4 млн грн з рівня uaВВ-до рівня uaB з прогнозом стабільний; ТОВ "Град Інвест" (м. Київ) - знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А-С) на суму 264,2 млн грн з рівня uaВ до рівня uaССС з прогнозом стабільний; ТОВ "Дрогобицький долотний завод" (м. Дрогобич, Львівська обл.) - знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних процентних облігацій (серія В) на суму 25 млн грн з рівня uaВВ до рівня uaВ з прогнозом стабільний; ТОВ "АРТА Цінні Папери" (м. Київ) - знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія В) на суму 30 млн грн з рівня uaВ до рівня uaССС з прогнозом стабільний.
У фінансовому секторі: ТОВ КБ "Фінансова ініціатива" (м. Київ) - підвищено довгострокові кредитні рейтинги випусків іменних відсоткових облігацій (серія А і серія В) на загальну суму 300 млн грн з рівня uaВВ + до рівня uaВВВ-з прогнозом стабільний.
Станом на 1 липня 2010 р. агентство "Кредит-Рейтинг" підтримує в постійному моніторингу
632 кредитних рейтинга: 484 у корпоративному, 98 у фінансовому та 50 у муніципальному секторах, 58 рейтингів надійності депозитів і 2 рейтинги надійності страхової компанії.