ua en ru

"Компанія Райз" ліквідувала філію у Чернігівській обл

ПАТ "Компанія Райз" ліквідувала філію у с. Велика Доч, Борзнянського району Чернігівської області.

ПАТ "Компанія Райз" ліквідувала філію у с. Велика Доч, Борзнянського району Чернігівської області. Відповідне рішення було прийняте згідно з наказом генрального директора №4 від 13 січня 2014 р., повідомляє бюлетень "Цінні папери України".

Причини такого рішення - оптимізація корпоративного управління компанії.

Філія виконувала функції: виробництва готових кормів для тварин, що утримуються на фермах; оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин; складського господарства; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

ПАТ "Компанія "Райз" з 2010 р. входить до складу ДК "Укрлендфармінг"і є національним дистриб'ютором насіння, засобів захисту рослин, мінеральних та спеціальних добрив, сільськогосподарської техніки та запчастин. Співпрацює з відомими виробниками світового рівня засобів захисту рослин (Bayer, BASF, DuPont, Syngenta, Monsanto, DowAgrosciences та ін), насіння (Monsanto, Pioneer, Lembke, Syngenta, українські селекційні інститути та ін), мінеральних та спеціальних добрив (HollandFarmиng , Biolchim, українські та іноземні виробники міндобрив). Компанія "Райз" має ексклюзивні і довгострокові контракти з такими світовими виробниками сільгосптехніки, як JohnDeere, Kverneland, Hardi, Farmet, Шульте, Merlo, Blu-Jet, Focus, Maxfield і Gregoire). Пропонує повний асортимент оригінальних запчастин (офіційний дилер JohnDeere, Kverneland, Hardi, Farmet, Шульте, Merlo, Fantini, Shell і GoodYear).