ua en ru

"Київстар" відновив мобільний зв'язок в 11 населених пунктах на Донбасі

Національний телеком оператор "Київстар" відновив мобільний зв'язок в 11 населених пунктах і фіксований Інтернет у 6 н.п. Донецької і Луганської областей.

Національний телеком оператор "Київстар" відновив мобільний зв'язок в 11 населених пунктах і фіксований Інтернет у 6 н.п. Донецької і Луганської областей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби оператора зв'язку.

"Так, у період з 20 по 22 вересня в 11 населених пунктах відновлено роботу базових станцій, а ви 6 містах - фіксований Інтернет. На сьогодні понад 90% базових станцій мережі "Київстар" на сході України працює в штатному режимі, і забезпечує зв'язком понад 90% території Донбасу", - йдеться в повідомленні.

За даними оператора, мобільний зв'язок "Київстар" знову працює в містах Дзержинськ, Кіровське, Моспіно і Жданівка, в селищах Кірове, Новогродське, Новий Світ, Старобешеве, Верхньоторецьке
Донецької області. Частково відновлено зв'язок в місті Комсомольське.

У Луганській області відновлено роботу мобільного зв'язку р. Олександрівка. Крім того, за період з 20 по 22 вересня, відновлені лінії фіксованого Інтернету у містах Алчевськ, Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Стаханов.

Сьогодні на Донбасі функціонує понад 1 тис. базових станцій мобільного зв'язку, які забезпечують радіо покриття більшості населених пунктів.

Нагадаємо, в серпні "Київстар" повідомляв про захоплення офісу в Сімферополі та припинення обслуговування в Криму.