ua en ru

"Київстар" повідомляє про захоплення офісу в Сімферополі та призупинення обслуговування у Криму

Компанія мобільного зв'язку "Київстар" повідомила, що її офіс у місті Сімферополь захопили озброєні люди, у результаті чого оператор призупинив надання послуг мобільного зв'язку в Автономній республіці Крим.

Компанія мобільного зв'язку "Київстар" повідомила, що її офіс у місті Сімферополь захопили озброєні люди, у результаті чого оператор призупинив надання послуг мобільного зв'язку в Автономній республіці Крим. Про це повідомила прес-служба "Київстару".

"Сьогодні до офісу "Київстар" у місті Сімферополь увійшла група озброєних людей. Вони попросили працівників "Київстар" залишатися у приміщенні, і, зі слів нашого персоналу, почали встановлювати власну апаратуру на телекомобладнання компанії. Через це "Київстар", діючи в інтересах інформаційної безпеки своїх абонентів, фізичної безпеки персоналу та цілісності роботи мережі, вимушений тимчасово припинити надання послуг зв'язку у Криму, унеможливлюючи таким чином будь-які противоправні дії, що можуть вплинути на мережу і її безпеку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, "Київстар" повідомив про інцидент Національній комісії з регулювання зв'язку та інформатизації України та чекає від НКРЗІ інструкцій щодо подальших дій.