ua en ru

"Київгенплан" розробляє ТЕО Південного транспортного переходу через р.. Дніпро

Комунальна організація "Інститут Генерального плану м. Києва" ("Київгенплан") розробляє техніко-економічне обгрунтування (ТЕО) Південного транспортного переходу через Дніпро на продовженні вулиці Заболотного з виходом на лівий берег по південній межі міста Києва. Про це повідомив керівник розробників-начальник "Київгенплану" Сергій Броневицький. За його словами, ТЕО покаже, який необхідний тип для Південного переходу - мостовий або тунельний, повідомляє прес-служба організації.

"Крім завершення будівництва Подільського мостового переходу та лінії метро на Троєщину, необхідно найближчим часом розпочати проектування та будівництво Південного транспортного переходу", - сказав Броневицький.

Також, за його словами, проектом нового Генерального плану міста Києва до невідкладного будівництва віднесено, перш за все, дитячі заклади, школи, об'єкти для занять фізкультурою і спортом, інженерні споруди, транспортні розв'язки тощо. Зокрема, на першу чергу передбачені розв'язки на Поштовій, Ленінградській, Привокзальній (Дарниця-Пасажирська) і Голосіївській площах, а також реконструкція розв'язки та Шулявського шляхопроводу.

Читайте також: Програма розвитку Києва на 2013 р. може бути профінансована на 7,5% від потреби, - Крамаренко