ua en ru

"Київенерго" завершило процес відключення від опалення споживачів

"Київенерго" завершило процес відключення споживачів від опалення, який розпочався 16 квітня згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації. Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

"Станом на 24 квітня від опалення відключено 99% (або 16 тис.422) столичних споживачів, що знаходяться в межах відповідальності компанії. Усе ще опалюються 173 споживача, серед яких дитячі садки, школа, лікарняні установи та об'єкти соціально-побутової сфери. Їх відключення здійснюється тільки за заявками самих споживачів", - йдеться в повідомленні.

Також в "Київенерго" відзначили, що за опалювальний період 2012/2013 в столиці сталося 3590 пошкоджень тепломереж, що на 4,5% менше у порівнянні з попереднім опалювальним сезоном 2011/2012: "Опалювальний період 2012/2013 пройшов відносно стабільно, і це результат відповідальної роботи столичних енергетиків. Опалювальний сезон закінчився, але "Київенерго" вже приступила до підготовки до наступного періоду. Ми розгортаємо ремонтну кампанію: плануємо заміну тепломереж, модернізацію теплоджерел. Адже якісна підготовка до зими забезпечить стабільну роботу столичної енергосистеми, особливо в моменти пікових навантажень , і надійне теплопостачання киян", - зазначив генеральний директор "Київенерго" Олександр Фоменко.

Читайте також: Вілкул доручив протягом тижня створити в регіонах штаби з підготовки до опалювального сезону 2013/2014 рр.