ua en ru

"Київенерго" планує вкласти близько 300 млн грн в теплопостачання столиці, - головний інженер "Київенерго"

ПАТ "Київенерго" планує вкласти близько 300 млн грн в теплопостачання столиці. Про це повідомив в ході пресс-туру, присвяченого проведенню ремонтних робіт і реконструкції теплових мереж, перший заступник технічного директора, головний інженер "Київенерго" Юрій Гладишев, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми плануємо вкласти в тепловий бізнес із реконструкції і модернізації систем теплопостачання близько 300 млн грн. Також ми плануємо прокласти більше 25 км. нових трубопроводів, хоча, за наших розрахунками, цього недостатньо. Для того, щоб повністю задовольнити потреби Києва в цій області, необхідно прокласти близько 500-700 км. трубопроводів", - сказав Гладишев.

Крім того, "Київенерго" планує реконструювати 28,7 км. мереж. На це компанія виділила близько 179,8 млн грн. Модернізація теплових мереж насамперед проводитиметься в житлових масивах Борщагівки, там запланована перекладака 3 ділянок теплових мереж централізованого опалювання, а також гаряче водопостачання загальною протяжністю 2,7 км. Також на Троєщині 4 ділянки, протяжність - 5 км.; на Біличах - 3 ділянки, протяжність - 1,1 км.