ua en ru

"Інтерпайп" в 2011 р. сплатив податків і зборів на 18% більше - 1,25 млрд грн

Трубно-колісна компанія "Інтерпайп" в 2011 р. сплатила до бюджетів та позабюджетних фондыв всіх рівнів 1 млрд 256 млн грн. Зростання відрахувань у порівнянні з 2010 р. склало 18%. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Із загальної суми платежів 991 млн грн склали податкові відрахування в державний і місцеві бюджети. 265 млн грн були перераховані в Пенсійний фонд України.

"Трубно-колісна компанія "Інтерпайп" була заснована в 1990 р. як науково-виробнича інвестиційна група. Після реструктуризації групи в 2007 р. "Інтерпайп" виділився в самостійний бізнес, яким керує міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne LLC за принципом інвестиційного фонду. Засновником компанії "Інтерпайп" є Віктор Пінчук.

Підприємства, що входять у групу "Інтерпайп", виробляють безшовні і зварні труби для нафтогазової галузі, труби спеціального призначення для машинобудування та енергетичної галузі, труби загального призначення для застосування в інших промислових областях, а також колеса та бандажі для залізничного транспорту.

19 грудня 2011 р. "Трубно-колісна компанія "Інтерпайп" підписала угоду про реструктуризацію кредитного портфеля на суму 887 млн ​​дол. Крім того, акціонери "Інтерпайп" здійснили збільшення статутного капіталу компанії на 65 млн дол. 30 березня Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий рейтинг Interpipe Limited на рівні RD (обмежений дефолт).