ua en ru

"Інтерпайп" втрачає позиції в Дніпропетровську, - експерти

Корпорація «Інтерпайп» втрачає свої позиції у Дніпропетровську, що провокує власників корпорації на агресивне просування свого кандидата на виборах до Верховної Ради. Таку думку висловив політолог Віктор Пащенко, коментуючи кампанію Якова Безбахат (округ № 24), в якій використовуються підроблені аудіозаписи, напади на агітаторів опонентів і пошкодження білбордів.

«Господарі Безбаха намагаються будь-якими методами забезпечити перемогу свого кандидата. При цьому, вони вже пересварилися з провідними представниками міста. Конфлікт набирає обертів. Щоб не впасти обличчям в бруд перед Президентом Віктором Януковичем через порожнього залу під час відкриття нового заводу «Інтерпайп Сталь», власникам підприємства припало на чартерах везти гостей з Києва. Додайте до цього й прийдешнє звільнення майже тисячі працівників інтерпайповского заводу ім. Карла Лібкнехта - у зв'язку із закриттям мартенівського виробництва - і вам стане зрозуміло чому «Інтерпайп» та його Безбах відторгаються Дніпропетровськом. Для захисту від такого ставлення корпорації потрібен особистий депутат у Верховній Раді, хай йому навіть ніхто не тисне руку в місті », - сказав Віктор Пащенко.

Крім того, вважає політолог Дмитро Громаков, ситуація на ринку металу робить ситуацію з бізнесом «Інтерпайпу», який має величезні кредити, дуже слизькою. «Таким чином, при диверсифікації напрямків діяльності групи необхідний представник« Інтерпайпу »на найвищому рівні, який би забезпечив, наприклад, продаж активів. Можливо, тому власники («Інтерпайпу») так сильно і чіпляються за Безбаха », - зазначив Громаков.

Нагадаємо, останні два місяці видатні діячі науки, культури, освіти, бізнесу і політики Дніпропетровська виступають проти розпалюваних кандидатом Яковом Безбахом конфліктів в місті.

Нагадаємо, останні два місяці видатні діячі науки, культури, освіти, бізнесу і політики Дніпропетровська виступають проти розпалюваних кандидатом Яковом Безбахом конфліктів в місті. Зокрема, кандидат у нардепи по округу №24 Леонід Костюченко заявив, що його намагалися перекупити представники штабу Безбаха. Також, на думку дніпропетровських аналітиків, зі штабом Безбаха співпрацює штаб кандидата по округу №28 Сергія Чукмасова.

Читайте також: Кандидат у нардепи Костюченко стверджує, що його намагалися купити політтехнологи Безбаха