ua en ru

"Інтерпайп" оголосив про призначення Андреа Мікьєлана операційним директором "Дніпросталі"

Трубно-колісна компанія "Інтерпайп" оголошує про призначення Андреа Мікьєлана на посаду операційного директора "Дніпросталі". Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як йдеться в повідомленні, в завдання операційного директора входитиме управління виробництвом електросталеплавильного комплексу: починаючи від освоєння технологій виробництва, аналізу та оптимізації процесів до контролю дотримання стандартів якості продукції. "Під керівництвом Мікьєлана "Дніпросталь" виходитиме на проектні обсяги виробництва - 1,32 млн тонн сталевої заготовки на рік", - йдеться в повідомленні прес-служби.

До приходу в "Інтерпайп" Андреа Мікьєлан займав пост директора L'Acciaieria Valsugana SpA (один з бізнесів компанії Gruppo Leali, Італія). У його активі досвід введення в експлуатацію великих промислових об'єктів і робота в компанії Danieli, яка є генпідрядником будівництва "Дніпросталі". Вартість портфеля реалізованих під керівництвом Андреа Мікьелана проектів становить 430 млн євро.

"Інтерпайп" - міжнародна вертикально-інтегрована трубно-колісна компанія; підконтрольна бізнесменові Віктору Пінчуку. Нагадаємо, 30 березня Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий рейтинг Interpipe Limited на рівні RD (обмежений дефолт).