ua en ru

"Херсонобленерго" відключила електрику на об'єктах, зайнятих російськими військами

Енергозабезпечуюча компанія "Херсонобленерго" повністю відключила від електроенергії захоплені російськими військовими об'єкти.

Енергозабезпечуюча компанія "Херсонобленерго" повністю відключила від електроенергії захоплені російськими військовими об'єкти. Про це повідомляє адміністрація ПАТ "ЕК "Херсонобленерго".

"27.08.2014 року о 20год 30 хвилин компанія ПАТ "ЕК "Херсонобленерго" закінчила будівництво обхідної лінії ПЛ 10 кВ протяжністю 2 км для можливості безпосереднього електропостачання споживачів Херсонобленерго, в т.ч. українського прикордонного пункту, митного пункту та інших об'єктів від материкової частини України. Об'єкти електроспоживання, які були в лютому 2014 року в результаті анексії кримської території зайняті російськими військами, в т.ч. пункт ДАІ "Чонгар" з прилеглою територією ринку та готелем - повністю знеструмлено", - зазначили в повідомленні.

У "Херсонобленерго" додали, що персонал компанії разом з управлінням Азово-Чорноморського регіонального управління прикордонної служби організовує забезпечення електрикою додаткових об'єктів на адміністративному кордоні з Автономною республікою Крим.