ua en ru

"Задоволений, що "Шахтар" піднявся на рівень МЮ", - Мірча Луческу

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу порадів, що його команда доросла до рівня "Манчестер Юнайтед", і пояснив, чому зволікав із замінами.

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу порадів, що його команда доросла до рівня "Манчестер Юнайтед", і пояснив, чому зволікав із замінами.

"Результат задовольняє обидві команди. "Манчестер" використав нашу помилку. Вийшов випадковий гол. Я б здивувався, якби хтось з наших гравців не послизнувся сьогодні. Так було і у Львові, і в матчі з донецьким "Металургом". "Манчестер" сильніше в контратаках. Але не думаю, що він контролював гру. Крім одного удару в площину воріт, нічого згадати в матчі з нами.

У перерві було задумано грати в тому ж ключі. Ми повинні були прискоритися в останні 20 хвилин, трохи ризикуючи. Так і вийшло. Ми багато м'ячів доставили в штрафну суперника. Шкода, що забили всього один гол. Одна команда грала за рахунок своєї могутності та атлетизму. Інша будувала гру на техніці. Завдяки цьому вийшла видовищна гра. Нічия дозволяє розраховувати на вихід з групи. В якійсь мірі ми перевершували "МЮ". Шкода, що не досягли перемоги. Але не забувайте, що ми грали проти "Манчестер Юнайтед".

Всі гравці виглядали добре, так що не було сенсу їх міняти. Могла виникнути дисорганизация гри. Так що я зробив заміни в кінці матчу. Тайсон і Коста добре виглядали в другому таймі. Адріано нав'язував боротьбу центральним захисникам і взяв участь у забитому голі. Заміни робляться для того, щоб посилити гру, а не просто так.

Думаю, це не найгірший варіант для обох команд. Але до гри ми про це не думали. Задоволений, що ми піднялися на рівень "Манчестера". І навіть мали деяку перевагу".

Використані матеріали УЄФА