ua en ru

"Донецьксталь" отримає пільговий кредит у розмірі 320 млн грн на заміну мартенівського виробництва сталі на електросталеплавильне

ПрАТ "Донецьксталь" - металургійний завод" отримає пільговий кредит у розмірі 320 млн грн на заміну мартенівського виробництва сталі на електросталеплавильне в рамках урядової програми підтримки розвитку внутрішнього ринку. Про це сьогодні на брифінгу повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов, передає кореспондент РБК-Україна.

"В цілому в рамках програми державної підтримки ключових галузей підготовлено 65 пропозицій для банків, з яких 49 вже направлено на розгляд кредитно-фінансових установ. Прийнято позитивне рішення по двом проектам", - сказав Прасолов.

Також глава відомства уточнив, що банки затвердили рішення про надання пільгового кредиту ПАТ "Червона Зірка" у сумі 148,2 млн грн на створення потужностей з серійного виробництва машинобудівної продукції.

Читайте також: Чистий прибуток "Донецьксталі" за нацстандартами в I кварталі 2013 р. знизився в 31,8 рази - до 7,3 млн грн