ua en ru

"Дніпроавіа" відкрила щоденні рейси з Києва до Москви і Дніпропетровська

"Дніпроавіа" відкрила щоденні рейси з Києва до Москви і Дніпропетровська

Авіакомпанія "Дніпроавіа" (Дніпропетровськ) відкрила щоденні рейси "Київ - Москва - Київ" з 22 січня, а також "Дніпропетровськ - Київ - Дніпропетровськ" з 19 січня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби авіакомпанії, передає РБК-Україна.

Рейс Z6 002/007 "Дніпропетровськ - Київ - Дніпропетровськ" буде виконуватися щодня, виліт з Дніпропетровська вранці в 7:30, виліт з Києва ввечері в 19:30.

Рейс Z6 551/552 "Київ - Москва - Київ", виліт з Міжнародного аеропорту "Київ" о 9:30, з Москви - в 20:25.

Авіаперельоти будуть виконуватися на літаках Embraer-145, з двома класами обслуговування - "Преміум Економ" та "Економ".

Крім того, повідомляється, що авіакомпанія "Дніпроавіа" подала адміністративний позов до Державіаслужбі України про визнання неправомірним рішення Державіаслужби про заборону рейсів АК "Дніпроавіа" за маршрутом "Дніпропетровськ-Москва-Дніпропетровськ", і даний позов був прийнятий в роботу Окружним адміністративним судом Києва. Розмір завданих збитків оцінено авіакомпанією в розмірі в 13,5 млн гривень. Судове засідання у цій справі відбудеться 28 січня.

За даними ЗМІ, авіакомпанія "Дніпроавіа" входить в коло бізнес-інтересів Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, 13 грудня Державіаслужба призупинила авіасполучення Києва з Дніпропетровськом, Запоріжжям і Харковом у зв'язку із загрозою здійснення терактів. Пізніше робота аеропортів була відновлена.