ua en ru

"Дніпро" і "Металіст" розійшлися миром у матчі багатостраждальному

После долгой паузы, которая разделила два тайма матча "Днепр" - "Металлист", команды наконец вышли на поле. И в доигровке Марко Девич смог вырвать для своей команды ничью 2:2.

Після довгої паузи, яка розділила два тайми матчу "Дніпро" - "Металіст", команди нарешті вийшли на поле. І в дограванні Марко Девіч зміг вирвати для своєї команди нічию 2:2.

Дніпро - Металіст, 2:2
Голи:
Мандзюк, 10, Зозуля, 15 - Едмар, 31, Девіч, 81

Якщо згадувати перший тайм цього матчу, який відбувся 6 жовтня, тоді «Дніпро» за перші 15 хвилин забив 2 швидкі голи. Господарі добре використовували стандартні положення, і головою один за одним Віталій Мандзюк та Роман Зозуля примушували Владіміра Дішленковича витягати м'ячі з власних воріт. Після цього тиск «Металіста» став дуже помітним, але призвів він лише одного м'яча у відповідь, коли затяжний розіграш кутового завершився голом Едмара з мінімальної відстані. Про форсм-мажорні події, які тоді не дозволили дограти зустріч, всім відомо.

Зміни у складах майже через 2 місяці були мінімальними. І настрій суперників показав, ніби й не було такої тривалої паузи. Харків'яни розуміли, що у них немає вибору і не дуже багато часу. Тому вже за перші 15 хвилин Денис Бойко всерйоз тричі рятував партнерів, а Себастьян Бланко влучив у поперечину. Згодом спрацювала заміна Мирона Маркевича, і свіжий Марлос відмінною передачею вивів на удар Марко Девіча, і той у дотик зрівняв рахунок особистим 15-м голом у сезоні. За рахунку 2:2 господарі більше йшли в атаку, але Олександр Горяінов вступив у гру лише раз, коли перевів над поперечиною підступну спробу Матуеса перекинути м'яч через голкіпера. Внаслідок цієї нічиєї харків'яни наздогнали динамівців при грі у запасі, а «Дніпро», також маючи на матч менше, порівнялись з «Чорноморцем».

Нагадаємо, що раніше "Чорноморець" не встояв проти "Шахтаря".

Використані матеріали УПЛ