ua en ru

"Чорноморнафтогаз" за 10 міс. перевершив виробничу програму видобутку газового конденсату на 11,8%, нафти - на 8,6%

Державне акціонерне товариство "Чорноморнафтогаз" перевершило виробничу програму видобутку газового конденсату за 10 місяців 2010 р. на 11,8%, і нафти - на 8,6%. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року приріст видобутку рідких вуглеводнів склав 4,6%, повідомляє прес-служба компанії.
Підприємство виконало також завдання і з видобутку газу. З січня по жовтень в газотранспортну систему Криму і підземне сховище компанії надійшло 877,8 млн куб. м природного палива.
У жовтні два найстарші промисли підприємства - суходільне Джанкойське газове родовище і Стрілецьке в Азовському морі - перевищили річний рубіж видобутку на 2,8 млн куб. м. До кінця грудня вони збільшать газовий баланс компанії ще на 2 млн куб. м. Позначилися вироблені на промислах в першій половині року капітальні ремонти експлуатаційних свердловин, а також спеціальні роботи з інтенсифікації видобутку.
Нагадаємо, виробничим планом ДАТ "Чорноморнафтогаз" на цей рік передбачено видобути 1,050 млрд куб. м газу, 63,5 тис. т. газового конденсату і 8 тис. т нафти.