ua en ru

"Челсі" обігрує "Мілан" у півфіналі Міжнародного кубку чемпіонів Гіннеса

"Челсі", забивши по м'ячу в кожному з таймів, упевнено переграє "Мілан" і виходить у фінал Міжнародного кубку чемпіонів Гіннеса, де зустрінеться з "Реалом".

"Челсі", забивши по м'ячу в кожному з таймів, упевнено переграє "Мілан" і виходить у фінал Міжнародного кубку чемпіонів Гіннеса, де зустрінеться з "Реалом". Про це повідомляє прес-служба "Челсі".

"Мілан", показавши небагато чим змістовнішу гру, ніж його географічний сусід трьома днями раніше, поступається "Челсі" дорогою у фінал передсезонного турніру, що проходить в США.

Без непотрібного в товариських іграх блиску, але з великим запасом міцності "сині" упевнено переграють і другий міланський клуб, знову забивши два "сухі" м'ячі. На відміну від суперника, який створював моменти в основному за рахунок індивідуальних дій гравців, "Челсі" здорово виглядав перш за все в командній грі, ні на хвилину не дозволивши засумніватися у власній перевазі.

Міжнародний кубок чемпіонів Гіннеса. 1/2 фіналу. "Мілан" - "Челси" - 0:2

Склади команд

"Челсі" (перший тайм) (4-2-3-1): Чех (к), Аспілікуета, Кейхилл, Іванович, Бертранд, Ессьєн, ван Гинкел, Де Брюйн, Оскар, Азар, Ба
"Челсі" (другий тайм) (4-2-3-1): Шварцер, Іванович, Кейхілл, Тері (к), Коул, Рамірес, ван Гінкел (Мікел, 66), Мозес, Мату, Азар (Шюррле, 69), Торрес (Лукаку, 86)

Жовті картки: Іванович (18)

Голи: Де Брюйн (29), Шюррле (90+2)

"Мілан" (3-5-2): Аббьятті, Сапата (Поли, 69), Сільвестрі, Антоніні (Дзаккардо, заміна в перерві), Мунтарі, Кевін-Прінс Боатенг (Кінгслі Боатенг, 79), Монтоліво (к) (Ночеріно, 57), Де Йонг (Пасифіко, 77), Емануелсон (Констан, 69), Балотеллі (Петанья, заміна в перерві), Ель Шаараві (Ньянг, 56)