ua en ru

"Челсі" обіграв "Ліверпуль", а "Барселона" перемогла в Мадриді

В Європі були зіграні матчі чергових турів європейських футбольних чемпіонатів. Поєдинки відбулися 27 квітня.

В Європі були зіграні матчі чергових турів європейських футбольних чемпіонатів. Поєдинки відбулися 27 квітня.

Англія

Граючи не самим основним складом, "Челсі" зміг обіграти на "Анфілді" "Ліверпуль". Під кінець першого тайму Джеррард пропустив м'яч у центрі поля, того підхопив Ба, вийшов на побачення з воротарем і відкрив рахунок. Чіпкий захист своїх воріт дозволив "Челсі" не пропустити, а під кінець матчу лондонці навіть подвоїли рахунок - Торрес і Вілліан вийшли на одного воротаря і іспанець віддав м'яч бразильцю, а той відправив його у порожні ворота.

"Ман. Сіті" на виїзді обіграв "Крістал Пелес". Обидва голи команда Пеллегріні забила в першому таймі. Свої прізвища на табло засвітили Джеко і Туре.

"Ліверпуль" продовжує займати першу сходинку, але "Сіті" з двума матчами в запасі відстає всього на 3 очки. Підопічні Моурінью поки другі.

Іспанія

"Барса" гостювала в Мадриді у "Вільяреала" і першою пропустила - контратака господарів завершилась входом в штрафну Перерйри і точним ударом. На початку другого "Вільяреал" подвоїв рахунок - Тригуерос головою відправив м'яч після подачі з флангу. Але у каталонців знайшлися сили відігратися. І що дивно, їм у цьому допомогли самі гравці "Вільяреала". Алвеш двічі виконував передачі в штрафну і Габріела і Мусаккьо по черзі відправили м'яч у свої ворота. А перемогу каталонцям приніс точний удар Мессі після пасу від Фабрегаса.

"Валенсія" приймала "Атлетіко" і під кінець першої половини гри пропустила подачу Габі зі штрафного і точний удар Рауля Гарсії.

"Атлетіко" відірвався від переслідувачів "Барселони" і "Реала" на 4 і 6 очок, відповідно. Але у "галактікос" є ще матч у запасі.