ua en ru

"Боруссія" розгромила "Баварію", "Барселона" знову програла, а "Арсенал" вийшов у фінал Кубка Англії

У Європі відбулися футбольні матчі чергових турів національних топ-чемпіонатів. Поєдинки були зіграні 12 квітня.

У Європі відбулися футбольні матчі чергових турів національних топ-чемпіонатів. Поєдинки були зіграні 12 квітня.

Іспанія

У Прімері "Барселона" грала з "Гранадою". На початку першого тайму Ріко пасом вивів один на один Браїмі і той реалізував свій момент. Природно, каталонці кинулися відіграватися, але зробити це не змогли. Хоча були близькі.

Мадридський "Реал" приймав вдома "Альмерію" і показав, що і без Роналду у складі він в змозі бути грізною командою. Рахунок відкрив Ді Марія, обігравшись з Начо. Потім на початку другого тайму Бейл з пасу Бензема рахунок подвоїв. Відразу ж Іско довів цифри на табло до розгромного стану. І четвертий гол забив Мората, перекинувши воротаря.

Англія

Лондонський "Арсенал" близький до того, щоб виграти трофей. "Каноніри" вийшли у фінал національного Кубка, обігравши по пенальті "Віган". Рахунок відкрив Гомес, реалізувавши пенальті. У відповідь Мартезакер на штанзі замкнув подачу Окслейда-Чемберлена. У серії післяматчевих пенальті "Віган" підвели Колдуелл і Коллинсон. У фіналі "Арсенал" зіграє з переможцем півфіналу "Халл Сіті" - "Шеффілд Юнайтед".

Німеччина

Хоч "Баварія" чемпіоном Німеччини і стала, але так розслаблятися гравцям Гвардіоли не варто - попереду ще доситатньо важливих ігор. А тим часом, у Мюнхен приїхала дортмундська "Боруссія" і показала, що "Баварію" можна не тільки перемагати, але і громити. Рахунок відкрив Мхітарян, який отримав м'яч на лінії штрафного, пройшов вперед і точно пробив. Другий гол записав на свій рахунок Ройс, завершивши контратаку своєї команди. А третій гол забив Хоффман, впевнено розібравшись із воротарем при виході один на один.