ua en ru

"Байєр" нас поважає, але й боїться", - Мірча Луческу

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу перед матчем Ліги Чемпіонів проти "Байєра" поспілкувався з журналістами і розповів про те, що він чекає від своїх підопічних.

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу перед матчем Ліги Чемпіонів проти "Байєра" поспілкувався з журналістами і розповів про те, що він чекає від своїх підопічних.

"Швидше за все, у "Байєра" буде той же склад, який грав проти нас у Леверкузені. Наші суперники ризикували в чемпіонаті, використовуючи такий варіант. Це лише підтверджує, що леверкузенці дуже ретельно готуються до гри в Донецьку. Напевно вони нас не тільки поважають, а й десь бояться.

Ця гра - найважливіша в боротьбі за вихід з групи. Результат першого матчу дав супернику серйозну перевагу, адже можливе при рівності очок перший додатковий показник - це особисті зустрічі. Як пам'ятаєте, в минулому році саме так ми обійшли "Челсі". Також хочу зазначити, що рахунок першої гри зовсім не відповідав тому, що відбувалося на полі. У першому таймі окрім епізоду, що призвів до голу, "Байєр" нічого не створив. Нам же перед перервою не пощастило, і Алекс Тейшейра втратив можливість зрівняти рахунок. Завданням на другий тайм було ризикувати і більше атакувати. На жаль, сталося те, що сталося, і після другого гола ми перестали виконувати все, про що домовлялися. Думаю, що за підтримки трибун ми повинні домогтися завтра хорошого результату.

У нас кілька завдань. Потрібно перебудувати команду і дати новачкам можливість швидше інтегруватися в нашу гру. Однак при цьому потрібно домагатися результату на всіх фронтах і бути на чолі чемпіонату України. Однак це не так легко зробити".

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "Байєр" розпочнеться о 21:45.