ua en ru

"Баядера Холдинг" відзвітувала за І півріччя 2014 р

Компанія "Баядера Холдинг" за підсумками перших 6 місяців 2014 року перерахувала до бюджетів всіх рівнів понад 900 млн грн податкових відрахувань, що на 15% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Таким чином, компанія підтвердила статус найбільшого платника податків алкогольної галузі в Україні.

Зазначимо, "Баядера Холдинг" утримує частку 30% на горілчаному ринку і лідирує в своєму сегменті з податкових відрахувань до держбюджету.

Так, за підсумками 2013 року "Баядера Холдинг" перерахувала понад 1 млрд 700 млн грн податків та зборів до держбюджету України.

"Баядера Холдинг" - найбільша алкогольна компанія України. Створена в 1991 році і об'єднує профільні активи в алкогольній галузі - власне виробництво лікеро-горілчаних виробів, вин і вермутів, дистриб'юторські компанії в Україні та Росії, ліцензійне виробництво власних торговельних марок у Росії та Білорусі, є ексклюзивним імпортером найвідоміших світових алкогольних брендів в Україні. Карта експорту налічує понад 30 країн світу. Штат компанії налічує 5,5 тисяч осіб. Основні торгові марки: ТМ "Хлібний Дар", ТМ "Козацька Рада", ТМ "Байка", ТМ "Перепілка", ТМ Koblevo, ТМ Marengo.