ua en ru

"Батьківщина" передасть в Кабмін пропозиції щодо доопрацювання бюджету та Податкового кодексу

Депутати фракції "Батьківщина" спільно з комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування та представниками місцевого самоврядування підготували низку пропозицій до уряду щодо внесення змін до Бюджетного та Податкового кодексів. Про це йде мова у повідомленні прес-служби ВО "Батьківщина".

"Сьогодні ми сконцентруємо свою увагу на доопрацюванні бюджету і Податкового кодексу, і, враховуючи всі пропозиції представників місцевого самоврядування, узагальнимо і подамо для уряду", - повідомив нардеп від "Батьківщини", заступник голови комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Вадим Івченко.

Повідомляється, що запропоновані зміни до бюджетного та податкового законодавства зокрема стосуються децентралізації управління, покращення фінансування регіонів, ефективнішого розподілу податкових надходжень.

Голова Асоціації малих міст України Павло Козирєв у свою чергу наголосив на необхідності термінового вдосконалення законодавства, "адже завдяки прийнятим наприкінці минулого року неефективним змінам замість децентралізації ми отримали централізацію".

Заступник голови партії "Батьківщина" Іван Кириленко запевнив, що усі спільні напрацюванні зміни обов'язково будуть передані для розгляду до Кабінету міністрів, який до 15 лютого цього року повинен внести правки до Бюджетного та Податкового кодексів та подати їх на розгляд Верховної Пади.