ua en ru

"Батьківщина" звернеться до прокуратури щодо злочинних дій тюремників до нардепів

Народні депутати фракції "Батьківщина" звертатимуться до прокуратури щодо злочинних дій тюремників, застосованих до нардепів Тетяни Слюз, Олександри Кужель та Людмили Денісової. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Слюз повідомила, що наявність синців на руках зафіксована лікарями харківської лікарні "Укрзалізниці", а синці на ногах почали проявлятися лише зараз, тому народний депутат наполягатиме на проведенні судово-медичної експертизи. Їй також вже зроблено три кардіограми.

Згідно повідомленню, керівництво ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" не змогло пояснити, за чиїм наказом особисті речі народних депутатів і самі депутати опинилися на сходах лікарні, і визнало, що увесь час перебування жінки поводили себе "коректно та тихо" і не заважали нормальній роботі медичного закладу.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що депутатів Верховної Ради від "Батьківщини" Кужель, Слюз та Денисову із застосуванням сили витіснили з приміщення Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, де вони підтримували акцію протесту екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Згідно заяві Державної пенітенціарної служби (ДПтС) України, такі дії було здійснено за рішенням суду.