ua en ru

"Барселона" знайшла собі нового тренера в Аргентині

Спортивний директор "Барселони" Андоні Субісаррета сьогодні відправиться в Буенос-Айрес для завершення переговорів з тренером "Ньюеллс Олд Бойз" Херардо Мартіно.

Спортивний директор "Барселони" Андоні Субісаррета сьогодні відправиться в Буенос-Айрес для завершення переговорів з тренером "Ньюеллс Олд Бойз" Херардо Мартіно.

Читайте також: Тіто Віланова йде з поста головного тренера "Барселони" з-за проблем зі здоров'ям

Як повідомляє Marca, каталонський клуб вже в понеділок може оголосити про призначення 50-річного аргентинця на пост головного тренера. Прихід свого співвітчизника схвалив лідер "синьо-гранатових" Ліонель Мессі.

Нагадаємо, Мартіно вивів збірну Парагваю в чвертьфінал чемпіонату світу 2010 року.

Якщо з Мартіно все ж не вдасться домовитися, то "Барселона" звернеться до кандидатур Луїса Енріке і Андре-Віллаша Боаша.

Кандидатуру Енріке підтримує президент "Барселони" Сандро Росель. Відступні за наставника, який нещодавно підписав контракт з "Сельтою", становлять 10 мільйонів євро. Луїс Енріке хороший насамперед тим, що є колишнім гравцем "Барселони" - за каталонський клуб він виступав протягом восьми років.

Що до Віллаш-Боаша, то він може піти з "Тоттенхема" тільки у разі виплати неустойки в 14 мільйонів євро.

Раніше Тіто Віланова покинув пост наставника каталонського клубу з-за проблем зі здоров'ям. У вівторок він буде прооперований у зв'язку з загостренням онкологічного захворювання. Операція пройде в Барселоні.
Раніше Віланова чотири рази піддавався хірургічного втручання з видалення пухлини привушної залози. У середині минулого сезону він пройшов курс хіміотерапії в Нью-Йорку, проте хвороба знову загострилася.
На цьому тижні Віланова оголосив про свою відставку з поста головного тренера "Барселони".